Arkitekt som erbjuder sina tjänster i Stockholm

Detta kan en arkitekt hjälpa dig med

En arkitekt kan alltså hjälpa dig med att göra ritningar och skisser som används som underlag för byggprojekt. Det spelar ingen roll om det handlar om nybyggnation, ombyggnation eller tillbyggnation. De aktuella ritningarna kan bland annat gälla för planlösningen och byggnadens fasad. Dessa kan byggarna sedan anpassa sig efter när de utför själva byggprojektet, detta så att byggnaden ska bli utformad enligt de önskemål du som kund har.

De ritningar det handlar om kan röra sig om allt från enklare skisser till betydligt mycket mer detaljerade sådana. De kan till och med inkludera information om hur elledningar och avloppsrör ska dras på bästa möjliga sätt.

Vad krävs det då för egenskaper för att man ska kunna bli framgångsrik inom arkitekturbranschen? Kreativitet är helt klart en egenskap som kan vara guld värd inom detta yrke. Det skadar inte heller om du har ett konstnärligt öga samtidigt som du är duktig på matematik. För att kunna arbeta med arkitektur krävs det att du har avslutat en tre- eller femårig arkitektutbildning.

Jag som driver firman

Derk Ingenjörs- & Arkitektkontor AB är en enmansfirma där det enbart jobbar en enda arkitekt. Jag som driver företaget heter Lars Derk och startade det redan 1989. Det gör min arkitektfirma till en av de mest erfarna i Stockholmsområdet med mer än 30 år som verksam inom branschen. Själv blev jag dock klar med min arkitektutbildning redan 1965, så jag har nästan så mycket som 60 års erfarenhet.

Min långa erfarenhet tillsammans med det faktum att jag har rätt utbildning innebär att jag kan förse dig med en förstklassig service. Inte nog med detta, jag håller mig ständigt uppdaterad kring de senaste nyheterna samt utvecklingen inom branschen. Oavsett om det är ett kontor, en industribyggnad eller ett hotell som du behöver min hjälp med kan du lita på att jag alltid får jobbet gjort och förser dig med bästa tänkbara service!

Arkitekt som erbjuder sina tjänster till kunder i Stockholm

Min utbildning, mina licenser och certifikat

Jag utbildade mig till arkitekt på Stockholms Tekniska Institut. Jag blev klar med min utbildning 1965. När det gäller mina licenser och certifikat inkluderar dessa att jag kan utföra slutbesiktningar och vara kontrollansvarig. Andra typer av tjänster jag behärskar är projektledning, projektplanering, avtalsförhandling, fastighetsutveckling, samhällsbyggnad och projekteringsledning. Projektering har jag arbetat med i mer än 30 år, och i 20 år med projektledning, entreprenadbesiktningar, tvister och som kontrollansvarig. Jag har därför inte bara en djupgående kunskap om branschen, utan likaså en mångsidig sådan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig så snart som möjligt.

Drag To Verify