Detta kan en arkitekt hjälpa dig med

En arkitekt kan hjälpa dig med att göra ritningar av olika delar av det byggprojekt som det gäller. Detta kan bland annat handla om ritningar över planlösningen och fasaden på byggnaden. Det är i sin tur något som byggarna sedan kan anpassa sig efter när de utför själva byggprojektet, detta så att byggnaden ska bli utformad enligt de önskemål du har.

Vi samarbetar med Byggsamordnare i Sverige AB

Vi är en arkitektfirma som samarbetar med byggföretaget Byggsamordnare i Sverige AB. Faktum är att vi till och med delar lokaler med dem. Det gör att du med vår hjälp kan få en helhetslösning när det kommer till ditt byggprojekt, detta i form av både en kunnig arkitekt samt ett skickligt byggföretag. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du behöver hjälp med ditt byggprojekt. Vi ser fram emot att kunna förse dig med den hjälp du behöver.

Våra certifikat

Vi är ett företag som är certifierade passivhusdesigners. Vi är även anslutna till ISO-normer när det kommer till miljö- och kvalitetsledning. Vi har också kompetens som Bas-P och är certifierade Kontrollansvariga enligt PBL. Oavsett vilken arkitekt som arbetar hos oss som det gäller kan du räkna med att denne även är utbildad inom Miljöbyggnad 3.0, Sweden Green Building Council. Vi har med andra ord allt som krävs för att kunna förse dig med en högkvalitativ och miljövänlig service. Låter detta som något som skulle kunna vara intressant? Då behöver du bara höra av dig till oss så ser vi till att du får den hjälp du är ute efter.