Arkitekt som erbjuder sina tjänster till dig i Stockholm

Derk Ingenjörs- & Arkitektkontor AB

Varmt välkommen vill jag önska dig till Derk Ingenjörs- & Arkitektkontor AB! Jag som driver detta företag heter Lars Derk och jag är senior arkitekt och byggnadsingenjör. Det är alltså jag ensam som står bakom företaget vilket betyder att det är en enmansfirma. Du som kund har dock inget att oroa dig över, för jag sitter på en erfarenhet som det inte är många andra arkitekter som ens kommer i närheten av. Jag grundade min firma redan 1989, en firma som på så sätt varit verksam i mer än 30 år.

Jag som arkitekt har dock betydligt längre erfarenhet än så. Jag blev klar med min arkitektutbildning på Stockholms Tekniska Institut redan 1965. Med andra ord har jag arbetat som arkitekt i nästan 60 år. Just därför kan jag branschen innan och ut, något som bidrar till att du alltid kan förvänta dig bästa tänkbara service när du anlitar mig!

Ett brett tjänsteutbud

Det man som arkitekt främst ägnar sig åt är förstås att skapa ritningar. Derk Ingenjörs- & Arkitektkontor AB arbetar dock inte enbart med det, utan jag tar gärna på mig en mängd andra uppdrag av olika slag. Behöver du någon som leder hela ditt projekt, från start till slut? Då är projektledning något jag arbetar med. Detsamma gäller byggledning samtidigt som jag kan vara totalansvarig vid projektering i samband med produktion.

Vilka kunder vänder jag mig då till? Svaret på den frågan är att jag erbjuder mina tjänster till flera olika typer av kunder. De byggnader och utrymmen jag helst arbetar med är dock hotell, industribyggnader och kontor!

Arkitekt som erbjuder sina tjänster till er i Stockholm

Min adress

Derk Ingenjörs- & Arkitektkontor AB har Brännäsvägen 21 på Ingarö i Värmdö kommun som adress. Värmdö kommun är en del av Stockholms län, och det är inte bara i just denna kommun jag erbjuder mina tjänster, utan det gör jag över hela länet. Så länge du är baserad i Stockholmsområdet är du varmt välkommen till att vända dig till mig redan idag om det är så att du är intresserad av de tjänster jag har att erbjuda!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig så snart som möjligt.

Drag To Verify