Vi på Lugnet Arkitektur AB

Vi som arbetar på Lugnet Arkitektur AB är arkitekter, projektledare och samhällsbyggare. Samtliga våra medarbetare har tidigare erfarenhet från andra svenska arkitektfirmor. Trots att vi är en relativt nybildad firma sitter vi därför på den kompetens och erfarenhet som är nödvändig för att kunna ge dig som kund bästa möjliga service. Oss kan du därför vända dig till oavsett vilken typ av byggprojekt det är du behöver hjälp med. Vi finns här för att assistera dig oavsett vilket

Vi tänker på miljön

Vi på Lugnet Arkitektur AB är också ett företag som har ett miljötänk. Vi försöker därför att alltid erbjuda våra kunder miljövänliga lösningar. Bryr du dig också om miljön? Då är vi en utmärkt arkitektfirma för dig. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag.

Vi är prisvänliga

Vi på Lugnet Arkitektur AB är också ett mycket prisvänligt företag. Oss går det därför att få förstklassig service av utan att det för den sakens skull ska behöva kosta dig några större summor pengar. Detta är en av de många saker som vi hoppas ska göra oss till ditt förstaval av arkitektfirma!